Edirne’de Ramazan Bayramı öncesi polis ekiplerinin denetimleri arttırıldı. Bayram tatillerini memleketlerinde geçirmek isteyen sürücüler, polis ekipleri tarafından hız ve emniyet kemeri konusunda önce uyarıldı ardından da kendilerine kolonya ve şeker ikram edildi.
Edirne’de, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi yola çıkan sürücüleri hız ve emniyet kemeri takmaları konusunda önce uyardı ardından da kendilerine kolonya ve şeker ikram edildi. Araç sürücüleri de bayram öncesi uygulamalardan dolayı memnun olduklarını belirterek, “Polisimize her konuda güveniyoruz. Hem yolcular için hem de araç kullananlar için uygulamalar çok yerinde oluyor” dedi.
Giriş-çıkışların en yoğun olduğu D-100 karayolu Bölge Trafik Müdürlüğü önünde uygulama yapan polis ekipleri sürücüleri durdurdu. Güvenli alana çekilen araç sürücüleri, önce hız ve emniyet kemeri konusunda uyarıldı ardından da kendilerine trafikte daha emniyetli seyir etmeleri için bilgi broşürleri, kolonya ve şeker ikram edildi. Sürücülerin trafik kurallarına uyması, yollarına güvenli bir şekilde devam etmeleri, yakınlarına sağ salim ulaşmaları için çeşitli uyarılar ve tavsiyelerde bulunuldu.