Edirne’nin Keşan ilçesinde voleybol dalında faaliyet gösteren 1923 Keşan Gençlik Spor Kulübü, örnek bir davranışta bulunarak, engelli bir kız çocuğunu sevindirdi.
Spor kulübü olmasının yanı sıra bir sürü sosyal sorumluluk projesinde de yer alan 1923 Keşan Gençlik Spor Kulübü, örnek bir çalışmaya daha imza attı. Engelliler Haftası münasebetiyle Keşan’da ikamet eden 16 yaşındaki Sanem Çavdar’ı Aşağı Zaferiye Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden 1923 Keşan Gençlik Başkanı Turgay Balcı ile Başkan Yardımcıları Celalettin Durmaz ve Serkan Balcıoğulları, Engelli Sanem’e tekerlekli sandalye ve kulübün formasını hediye etti.
“HİÇBİR ENGEL SPOR SEVGİSİNİN ÖNÜNE GEÇEMEZ”
Fiziksel engeli nedeniyle yürüyemeyen Sanem Çavdar’ın sporu sevdiğini dile getiren Kulüp Başkanı Turgay Balcı, “Sadece bir spor kulübü değil bir sivil toplum kurulusu olarak sosyal projelere de destek veriyoruz. Bu anlamda Engelliler Haftası nedeniyle Ortapedik Engelli kardeşimiz 16 yaşındaki Sanem Çavdar kardeşimize tekerlekli sandalye ve forma hediye edip, hiç bir engelin spor sevgisinin önüne geçemeyeceğini anlatıp, maçlarımızda bize destek olmasını istedik. Tekerlekli sandalyenin tedarik edilmesinde bizlere yardımcı olan Keşan TSO Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’na, değerli iş adamımıza ve Sanem kardeşimizle bizleri bir araya getiren Keşan Ortapedik Engelliler Derneği eski Başkanı Taner Aykut’a teşekkür ederim” dedi.
Balcı, Durmaz ve Balcıoğulları, ayrıca Sanem Çavdar’ı kulübün yapılacak olan maçlarına da davet ederek, spordan hiçbir zaman uzaklaşmaması temennisinde bulundu.