STANBUL VALİLİĞİ: KARAR KAYMAKAMLIKLARIN
"İlimizde yaşanan yoğun kar yağışı etkisini kaybetmekte olduğundan bugün (cuma günü) eğitim ve öğretime devam edilecektir. Ancak ilçelerimize yağan kar miktarındaki farklılıklar ve ara sokaklarda devam eden kar temizleme çalışmalarının mevcut durumuna göre eğitim ve öğretime devam edilmemesi hususunda karar, İlçe Kaymakamlıklarımızın yetkisine bırakılmıştır."
İSTANBUL'DA 17 İLÇEDE OKULLAR TATİL
Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Başakşehir, Avcılar, Bağcılar, Küçükçekmece, Kağıthane, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Eyüp, Arnavutköy, Sultanbeyli, Çekmeköy, Sancaktepe, Kartal, Ataşehir ilçelerinde okullar bugün de tatil edildi.
KARMAŞA SÜRÜYOR
Valiliğin kararından sonra, veliler ve öğrenciler ilçe kaymakamlıklarının resmi internet sitelerine yüklenince, kaymakamlıkların sitelerine uzun süre erişim sağlanamadı. 
Bazı veliler, kararın ilçe kaymakamlıklarına bırakılmasını eleştirerek, oturdukları ilçede sokakların hâlâ karla kaplı olduğunu, ancak çocuklarının eğitim gördüğü okulun bugün açık olacağını söylediler. Veliler, "Çocuklarımız o okula nasıl gidecek?" diye sordular.