Her yıl 24 Kasım tarihinde kutlanmakta olan öğretmenler günü yaklaşırken hem öğrencileri, hem de velileri tatlı bir telaş sarmış durumda. Öğretmenler günü için hediye arıyor ancak tam olarak karar verememiş durumda iseniz sizlere buldumbuldum.com üzerinden tercih edebileceğiniz en popüler seçeneklerden oluşan öneriler sunmak istiyoruz. İşte birbirinden güzel ve anlamlı öğretmenler günü hediyeleri;

Kişiye Özel Öğretmen Seti

Hem bay, hem de bayan öğretmenler için tercih edilebilecek harika bir seçenek. Hem kişiye özel olarak hazırlandığı için, hem de farklılığı ile dikkat çekecek olan set hayatlarını bizlerin ve çocuklarımızın eğitimine adayan öğretmenler için ideal bir hediye seçeneği olacaktır. Öğretmeninizin isminin set üzerindeki tüm parçalara yazılarak hazırlanması ona verdiğini değeri gösterir iken gerek sürekli yanında bulunduracağı kalemi, gerek USB belleği, gerekse de not defteri ile harika bir set.

Öğretmenlere Özel Çay Sunum Seti

Özel bir set ile daha karşınızdayız. Öğretmenler için özellikle öğretmen odasında otururken keyifli bir çay keyfi sunmak istiyorsanız öğretmenler günü hediyesi olarak tercih edebilirsiniz. Küçük bir tahta üzerine öğretmeninize küçük bir not ve ismi ile birlikte hazırlanacak bardak ve gülücük şeklindeki çay kaşığı ile dikkat çekiyor. Öğretmeninizin kendini özel hissetmesini sağlayacak olan bu set onun için vazgeçilmez bir öğretmenler günü hatırası olacaktır.

Minik Plaket Seçenekleri

Özellikle düşük maliyetli bir öğretmenler günü hediyesi arıyorsanız mini plaket seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Gerek öğretmeninize özel bir not yazdırarak, gerekse de “ En iyi öğretmen, en değerli öğretmen “ şeklinde hazırlanan hazır mesajların yer aldığı minik plaketleri tercih edebilirsiniz. Minik ancak öğretmeninizin özellikle evinde veya odasında yer vereceği kıymetli bir hediye olacaktır.

Özel Kupa ve Bardak

Öğretmeniniz için tercih edebileceğiniz özel ve anlamlı hediyelerden biri de kupa ve bardak tasarımları. Kişiye özel olarak hazırlatacağınız kupa veya bardakta istediğiniz tasarımı hazırlatmakta özgürsünüz. Öğretmenler günü hediyesi olarak dikkat çekecek olan özel kupa ve bardaklar öğretmenler odasında daha keyifli bir çay vakti geçirmesini sağlayacak. İsimli bir şekilde hazırlanacak kupa ve bardağın yanında yine isme özel olarak hazırlanacak not defteri de hediyenizi anlamlı kılacak.

Özel Kalem Tasarımları

Öğretmenlerin en önemli eşyaları şüphesiz ki kalemlerdir. Öğretmenler günü hediyesi olarak onlara özel olarak hazırlatacağınız kalemler tercih edebilirsiniz. Özellikle isimleri ile hazırlanacak şık ve kaliteli kalemler öğretmenler için hem vazgeçilmez anlamı olacak, hem de ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Bu konuda özellikle kalemlerin yer alacağı kutunun da tasarımına dikkat etmeli, kutu da muhakkak öğretmene küçük bir mesaj ve ismine yer vermelisiniz. Unutmayın farklılık kazandıracak tüm ayrıntılar öğretmenin daha mutlu olmasını sağlayacak, heyecanlandıracaktır.

Kişiye Özel Öğretmen Karnesi

Her zaman öğretmenler öğrencilere karne vermez ama değil mi J İşte öğretmeninizi hem şaşırtacak, hem de yüzünde küçük bir gülümseme yaratacak harika bir öğretmenler günü hediyesi. Tüm not bölümlerini ve isim bölümünü kendiniz tek tek doldurarak hazırlayabileceğiniz karne öğretmeninizin bir ömür unutamayacağı hediye olacak. Yüzünde tatlı bir gülümseme yaratacak olan bu hediye son dönemlerin en farklı öğretmenler günü hediyeleri arasında yer alır iken uygun fiyatı ile de herkese hitap edecek. Öğretmenler gününe kısa bir süre kala hala bir hediye seçemediyseniz bu uygun fiyatlı alternatif öğretmenler günü hediyesi tam size göre diyebiliriz.