Kayseri İpeksaray Alışveriş Merkezi Onay Cinelux’de, karne alan çocuklar, hediye olarak 12-17 Haziran 2015 tarihleri arasında devam eden ücretsiz sinema şenliğinde, aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirdi.

Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan İpeksaray Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Mustafa Tatlı, ”Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte karnelerini alan çocuklara yönelik olarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 12-17 Haziran 2015 tarihleri arasında; Çinkom, İpek Mobilya, İpekar İnşaat ve İpeksaray AVM Sosyal Sorumluluğu ile gerçekleştirilen ‘Karne sizden, sinema bizden şenliği’ni düzenledik. Okula giden çocuklarımız bir yıl boyunca çalıştılar. Böyle bir şenliği hak ettiler. Çok mutlu oldular. Yaklaşık 6 bin öğrencimiz bu şenliğe katıldı. Onlara küçük ikramlarımızda oldu. Bundan sonraki süreçte de böyle etkinlikleri sürdüreceğiz” dedi.

İpeksaray AVM Genel Müdürü Mustafa Tatlı, ”İpeksaray AVM olarak bu yıl 10. Ramazanı hep birlikte kutluyoruz. Bu Ramazanda da güzel etkinlikler düzenlendik. Nostaljik Açık Hava Türk Sineması bir ay boyunca İpeksaray AVM müşterilerine ücretsiz hizmet verecek. Teras katımızda yaklaşık 200 kişi kapasiteli açık hava sinemamız mevcut. Bunun dışında Hacivat-Karagöz animasyonlarımız devam edecek. Büyük ilgi gören ve halen devam eden kampanyamız ile İpek Mobilya’dan 3 talihlimizin yemek odası, yatak odası ve oturma gurubunu yenileyeceğiz. Ramazan ayı yine İpeksaray’da güzel sürecek. Kentin merkezinde müşterilerin bütün ihtiyaçlarına cevap veren İpeksaray Alışveriş Merkezi bu tür aktiviteleri ile de hem sosyal sorumluluk projeleri ile hem de değişik aktivite aksiyonları ile müşterilerine cevap vermektedir” diye konuştu.

İpeksaray AVM Onay Cinelux'te ücretsiz film izleyen çocuklara şenlik kapsamında cips ve meyve suyu ikramı da yapıldı. İpeksaray AVM Genel Müdürü Mustafa Tatlı, etkinliğin son gününde sinema filmini çocuklarla birlikte izledi. Filmin bitiminin ardından çocuklarla bir araya gelen Tatlı, birlikte fotoğraf çektirdi.