Kar yağışının etkili olduğu Elazığ, Diyarbakır, Sivas ve Kastamonu gibi iller başta olmak üzere 6 Ocak 2016 Çarşamba günü yani yarın okullar tatil mi? sorusuna yanıt henüz resmi olarak gelmedi. Ancak hava durumu raporlarına göre kar yağışı olan birçok ilde eğitim ve öğretime ara verildi.

Meteorolojiden alınan verilere göre okulların tatil olduğu illerde kar yağışı bugün de devam ediyor.

Yarın yani 6 Ocak 2016 Çarşamba günü hangi illerde okullar tatil edildi? İşte yarın için kar tatili alan illerin listesi;

6 Ocak 2016 Çarşamba Günü Hangi İllerde Okullar Tatil Olacak?

KASTAMONU'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Kastamonu kent merkezinde bugün okullar tatil edilmişti. Yarın yani 6 Ocak 2016 Çarşamba günü ise Daday, Doğanyurt, Bozkurt, Şenpazar, Çatalzeytin, Azdavay ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

SİVAS'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Sivas kent merkezi ile birlikte ilçe ve bağlı köylerde okullar tatil edildi. Sivas Valiliği'nden yapılan açıklamada, bugünki kar tatili kararının 6 Ocak Çarşamba günü de devam edeceği belirtildi. Ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan gaziler, hamile ve engelli personel de idari izinli sayılacak.

GİRESUN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Giresun merkezi, ilçeleri ve bağlı köylerindeki ilk ve orta dereceli okullar ile liseler bugün tatil edilmişti. Şebinkarahisar ilçesinde ise 6 Ocak Çarşamba günü okullar tatil edildi. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile, engelli ve gazi personel de idari izinli sayılacak.