Manavgat Gündoğdu Düriye Duran İlkokulu, Avrupa Birliği(AB) Comenius programın da 'Daha Sağlıklı Bir Gelecek İçin Sağlıklı bir Başlangıç Projesi' kapsamında Romanya'nın Yaş şehrinde 6. toplantısını yaptı.

Yaş'ta toplantıya katılan Gündoğdu Düriye Duran İlkokulu AB Comenius programı ekibi okul müdürü ve kafile başkanı Ramazan Akkurt, müdür yardımcısı Hüseyin Kalkanlı, proje koordinatörü Süha Yaşar, 3-A sınıf öğretmeni ve ekip üyesi Rukiye Gülşen Şimşek Manavgat'a döndü. Toplantı ile ilgili yazılı açıklama yapan proje koordinatörü Süha Yaşar, Yaş'ta okullarının katıldığı Daha Sağlıklı Bir Gelecek İçin Sağlıklı Bir Başlangıç Projesi toplantısının proje paydaşı ülkeleri tarafından sunumlarının beğeniyle karşılandığını kaydetti.

Okullarının proje ortağı ülkelerinin Hırvatistan, İtalya, Polonya, Romanya, Bulgaristan ve Yunanistan olduğunun altını çizen Yaşar, "Bu toplantıda yapılan sergi ve sunumlarda renkli çalışmalarımızdan en çok ebru sanatının beğeni topladı. Romanya'nın şirin şehri olan Yaş’ta yürütülen proje toplantısı ile aynı zamanda ülkeler arası güzel bir dostluk köprüsü kurulmasını sağladı. Okulumuzun çalışmalarının, proje paydaşımız ülkeleri tarafından beğeniyle izlendiğini müşahede etmenin sevincini yaşadık." dedi. Yaşar, bir sonraki toplantının Türkiye’de Antalya’da yapılacağını ifade etti.