Aktif Eğitimciler Sendikası (AES) Osmaniye Temsilciliği ve Zirve Üniversitesi işbirliği ile verilecek olan 68 saatlik eğitim koçluğu kursu başladı.

Sosyal sendikacılık anlayışı ile farklı bir sendikacılık yapmaya çalıştıklarını belirten AES Osmaniye İl Temsilcisi Bünyami Gökbaş, "Üyelerimizin, mesleki bilgi ve birikimlerini daha verimli kullanmaları için Zirve Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Töremen tarafında verilen kursumuz başladı. Sendika olarak, üyelerimizin öğrencilerimizi hayata hazırlamak için olayları ve sorunları hızlı çözme adına böyle bir kurs düzenledik, umarım verimli olur." dedi.

Eğitim koçluğu kursunu alan öğretmenlerin, mesleki olarak kendilerini yenilediklerine şahit olduğunu belirten Zirve Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Töremen de "Öğretmenlerimiz, 68 saatlik kurs ile kendilerini yenileme imkanı bulacaklar. Kursun sonunda edindikleri bilgiler ile başta kendilerine, ailelerine ve öğrencilerine daha faydalı olacaklarıdır." diyerek, kursun önemini belirtti.