Merzifon’da Ümit Eğitim Kurumları bünyesindeki Özel Ahi Koleji Beden Eğitimi Zümresi veli ve öğrencilerle birlikte doğa yürüyüşü (trekking) düzenledi.

Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji Beden Eğitimi Zümresi tarafından veliler arasındaki dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla organize edilen doğa yürüyüşüne, anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrenci velileri ve okul öğretmenleri katıldı. Yaklaşık 1 saatlik bir yürüyüş gerçekleştiren grup, yüksekten ilçe manzarasını seyretme ve şehir yaşamından uzaklaşmanın keyfini çıkardı.

Doğa yürüyüşü Özel Ahi Koleji önünde toplanan okul veli ve öğrencilerinin katılımıyla başladı. Önce servislerle Yakacık Köyü’nün üst kısımlarına çıkan ekip daha sonra hem manzara seyrederek hem de sohbet ederek yürüyüş şeklinde köye indi. Okula dönüldükten sonra da toplu halde kahvaltı yapıldı.

Etkinlik ile ilgili düşüncelerini dile getiren Okul Müdür Yardımcısı Muhterem Atla, "Dinlenme amaçlı düzenlediğimiz programlara velilerimizin ilgisi bizleri sevindiriyor. Bu tür etkinliklerimizi sık sık tekrarlayacağız. Katılan tüm velilerimize ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.