Erzincan Halk Sağlığı Müdürlüğü koordinesinde, Erzincan Dünyagöz Hastanesinin destekleriyle Aile Hekimlerine yönelik hizmet içi eğitim verildi. Düzenlenen eğitimde Dünyagöz Hastanesi göz hastalıkları uzmanları Aile Hekimlerine göz hastalıkları konusunda bilgiler verildi.

Düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Dünyagöz Erzincan Hastane Müdürü Savaş Şirinocak katılımlarından dolayı tüm aile hekimlerine teşekkür ederek, Dünyagöz Erzincan Hastanesinin çalışmaları hakkında kısa bir bilgi verdi. Daha sonra bir konuşma yapan Erzincan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Oğuz Çetin, Erzincan Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak Erzincan için çok önemli olan Dünyagöz’ün aile hekimlerimize göz hastalıkları konusunda eğitimleri devam edecek. Aile hekimlerimize göz hastalıkları konularında doğru bilinen yanlışları, sürücüler için gerekli olan göz muayeneleri, kırmızı göz hastalıkları ve buna benzer birçok konularda bilinen hastalıklar anlatılacaktır. Bu gibi eğitimler hem aile hekimlerimiz açısından hem de Erzincanımız açısından çok önemli konular. Hastalarımız artık bu gibi problemlerle karşılaşmayacaklar. Bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyen Dünyagöz Erzincan Hastanesi ve yöneticileri çok teşekkür ediyorum. Bu tür eğitimlerimiz devam edecektir." diye konuştu.

Dünyagöz Operasyonlar Direktörü Ahmet Eşmeci, Dünyagöz Hastaneler Grubunun Türkiye ve yurt dışında yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler vererek Avrupa standartlarında bir sağlık kuruluşunu Erzincan'a kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını aktarıp, "Amacımız Dünyagöz’ün sahip olduğu tecrübe ve donanımını Erzincan'ın hizmetine sunmak ve Erzincan'ı bölgenin göz hastalıkları merkezi yapmak." dedi. Eşmeci, katılımlarından dolayı başta Erzincan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Oğuz Çetin, olmak üzere tüm aile hekimlerine teşekkür etti.

Programın sonunda Erzincan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Oğuz Çetin’e göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Dünyagöz Operasyonlar Direktörü Ahmet Eşmeci plaket takdim etti. Programa Erzincan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Oğuz Çetin, Dünyagöz Operasyonlar Direktörü Ahmet Eşmeci, Dünyagöz Erzincan Hastane Müdürü Savaş Şirinocak, göz sağlığı hakkında bilgilendirme yapan Op. Dr. Coşkun Erdoğan ve çok sayıda aile hekimi katıldı.