'Kitap Okuyan Bilir' sloganıyla İyilik Sevgi ve Eğitim Derneği ile Marmara Eğitimciler Federasyonu tarafından Türkiye geneli organize edilen Kitap Okuma Yarışması'nda Akansu Koleji öğrencisi Bahadır Selim Bakla Kayseri birincisi oldu.

Türkiye geneli düzenlenen Kitap Okuma Yarışması'nda Akansu Koleji Ortaokul 5. ve 6. sınıf öğrencileri büyük bir başarıya imza attılar. Bahadır Selim Bakla, yarışma sonucu Kayseri birincisi olarak tablet kazanırken, Ahmet Berke Türksoy Kayseri 3.'lüğünü elde ederek kol saati ile ödüllendirildi. Rüstem Karaman Kayseri beşincisi, Recai Selim Vurdem Kayseri yedincisi ve Ömer Bıçakçıoğlu Kayseri sekizincisi oldu. Kitap Okuma Yarışması'nda Kayseri'nin ilk 10’unda 5 öğrencisi yer alan Akansu Koleji, kitlesel başarıda da büyük bir başarı elde etti.

Türkçe Zümre Başkanı Savaş Özkurt, “Öğrencilerimize her sabah 15 dakika müzik eşliğinde kitap okutuyoruz. Öğrencilerimiz kitap okuyarak bilgiyi temel kaynaktan temin ediyorlar.” diyerek, Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencileri tebrik ettiğini söyledi.