Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Erzurum Şubesi, mart ayında doğan üyelerine sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Palandöken ilçesindeki bir çay bahçesinde düzenlenen doğum günü partisine sendika şube başkanı Mehmet Karslı, yönetim kurulu üyeleri ile doğum günü kutlanan üyeler katıldı. Karslı, üye eğitimcilere moral vermek, birlik ve beraberliği pekiştirme adına düzenlenen doğum gününü kutlalarının diğer üyeler için de düzenleneceğini belirtti. Erkek öğretmenler için bir çay bahçesinde ya da pastahanelerde doğum günü kutladıklarına işaret eden Karslı, bayan üyelerin ise çalıştıkları okulların öğretmen odalarında sendika kadın kolları üyelerinin katılımıyla kutlandığını dile getirdi.

Öğretmen ve okul idarecilerinin sosyo-ekonomik olarak zor günler yaşadığını ve bu sıkıntılı günlerde eğitim camiasına sinerji kazandırma adına doğum günlerini düzenlendiklerine işaret eden Mehmet Karslı, "Mutlu ve huzurlu bir toplumun, ailenin ve bireyin mutlu olmasından geçtiğine inanan sendikamız, üyelerimizin ve yakınlarının acı günlerinde de mutlu günlerinde de her zaman yanlarında olacaktır ve bunun sadece sözde kalmaması adına farklı etkinlikler yapmaya da devam edecektir. Sadece yetkili değil aynı zamanda güçlü ve etkili bir sendika olmak amacıyla çıktığımız eğitim sendikacılığı yolunda üyelerimizden aldığımız güç ve moralle her zaman barışa, diyaloğa açık, kaynaştırıcı, birleştirici, geleceğe katkıda bulunan bir yolda ilerlemeye devam edecektir." dedi.