Aktif Eğitimciler Sendikası Samsun Şubesi emekli olan üyelerini unutmadı. Sendika binasında emekli olan üyelere veda programı düzenlendi.

Terör olaylarının da kınandığı programda konuşan Aktif Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Sefa Zor, şunları kaydetti: "Son 46 günde 55 şehit verdiğimiz şu günlerde vatanımızın dört bir köşesinden feryat sesleri gelmektedir. Cennet vatanımızda yiğitlerimizin feda edilmediği, anaların yüreğinin yangın yerine çevrilmediği, gencecik kadınların eşlerinden ayrılmadığı ve körpe yavruların babasız kalmadığı huzurlu günler yaşayabilmeyi sabırla ve ısrarla tüm kalbimizle Allah'tan istiyoruz. Ayrıca tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, ülkemizin dirlik ve düzenini, milletimizin birlik ve beraberliğini ve insanımızın huzur ve saadetini hedef alan terör olaylarını, faillerini, müsebbiplerini de lanetliyoruz."

Programın ardından Zor, "Nesillerin ihyası için çıktığımız bu kutlu ve çileli yolculukta yaşatma ideali felsefesiyle ortaya koyduğu tüm değerler ve ardından gelenlere bıraktığı güzel örnekler için emekli olan üyemiz Hami Yılmaz'a teşekkür ederiz." diyerek plaket ve hediye takdim etti.