Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı(YGS) sonuçlarına göre Çorum Alaca'da FEM Dershanesi ilçede bütün puan türlerinde birinci çıkardı.

Yaklaşık 2 milyon öğrencinin girdiği sınavda Berna Erdoğan YGS-1'de 418,29 YGS-2'de 413,08 YGS-3'te 407,24 YGS-4'te 396,61 YGS-5'de 418,56 YGS-6'da 425,08 alarak Alaca'da ilçe birincisi oldu. Meryem Eraslan YGS-5 ve YGS-6 puan türlerinde 2., Hatice Bolat YGS-5 puan türünde 3. oldu.

Tüm puan türlerinde Alaca'da 1. Olan Berna Erdoğan sınav sonucuyla ilgili olarak; ''Elde ettiğim başarıda disiplinli ve düzenli çalışmasının yanında ailemin, okulumun ve dershane öğretmenlerimin ciddi katkısı oldu. Özellikle dershanemizin bu başarımda katkısı çok fazla oldu'' dedi.

Berna Erdoğan'ı ve diğer öğrencilerini tebrik eden FEM Dershanesi Müdürü Veysel Demir alınan başarıyla ilgili olarak; "FEM Dershaneleri olarak başarılarımızın temelinde özverili ve fedakarca çalışan öğretim kadrosu, kaliteli doküman, nitelikli rehberlik ve objektif ölçme ve değerlendirme yatmaktadır. YGS sonucu beklentilerinin altında gelen tüm öğrencilerimizin moral bozmadan erken toparlanıp biran önce LYS’ye hazırlığı hızlandırmaları gerekmektedir." diye konuştu.

Ayrıca 2015-2016 eğitim öğretim döneminde dershanelerin dershanecilik anlamında hizmet veremeyeceğini hatırlatan Veysel Demir, "Şu an özellikle 11. sınıf öğrencilerinin önlerinde YGS’ye 1 yıl kaldı. Mağduriyet yaşamamaları için şimdiden ciddi hazırlıklara başlamaları gerekir. Katkı sağlamak adına FEM Dershanesi olarak son fırsatı değerlendirme adına Yaz Okulu Programı (YOP) düzenledik. Bu fırsatı değerlendirmeleri ve kaçırmamaları gerektiğini düşünüyorum." diye sözlerini tamamladı.