Şahika Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Şahika Salih Kalkavan İlkokulu anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu programı renkli görüntülere sahne oldu. Programa katılan veliler ve öğretmenler öğrencilerin performansını beğeniyle izledi.

Okul'un Konferans Salonu'nda yapılan yıl sonu programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Birbirinden güzel ve eğlenceli gösteriler hazırlayan anaokulu öğrencileri, kendilerini izleyen velilere unutamayacakları anlar yaşattı. Geceyi müzikli oyunlar, halk oyunları, modern dans örnekleri, skeçler ve birbirinden güzel şarkılarla renklendiren öğrencilerin performansı izleyicilerden büyük alkış aldı. Öğrenciler, Çanakkale, anne temalı gösteri ile, velilere duygusal anlar yaşattı. Türkiye’nin her yöresinden örneklerin halk oyunları, İngilizce şarkı ve skeçlerin de bulunduğu program, jimnastik gösterisiyle son buldu.

Okul Müdürü Fikri Kılınç, yaptığı konuşmada, okul olarak öğrencilerin en iyi şekilde eğitim ve öğretim almalarını sağlamak ve sosyal yönden gelişmelerine en güzel şekilde katkı sağlamak için ellerindeki tüm imkanları seferber ettiklerini ifade etti.