Andırınlılar Yardım ve Dayanışma Derneği  kitap toplama ve kütüphane kurma faaliyetlerine başladı.

Andırınlılar Yardım ve Dayanışma Derneği  binasında yapılan toplantıya Dernek başkanı Ahmet Kolutek, Prof. Dr. Kadir Saltalı, 12 Şubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Okul Müdürleri Yakup Saltalı, Cemal Küçük, Mehmet Bülbül, H. İbrahim Çolakkadı, Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan Keçeci katıldı. Toplantıya katılan tüm dernek gönülüleri  kampanyaya aktif olarak destek vereceklerini ayrıca Andırın'ın bir beldesine kütüphane kuracaklarını belirttiler.

Dernek başkanı Ahmet Kolutek ise yaptığı açıklamada "gayemiz bu kampanya ile bilgiyi idame edilecek hale getirerek ve bilgiyi paylaşma, sadece kitap toplamıyla kalmayıp ihtiyacı olan Kahramanmaraş geneli ”“ Andırın ilçesi ve köylerine topladığımız kitap ve kırtasiye göndermek, kitaplarda kalmasını istemediğimiz bilgileri paylaşarak kullanılabilir hale getirmektir" dedi.

Kolutek şöyle devam etti:

"Gayemiz evdeki kitapları çocuklarımızla buluşturmaktır. Gençlerimizin daha bilgili daha kültürlü, sorumluluk sahibi olması, bilinçli ve okuma alışkanlığını en üst seviyeye taşıyarak milli ve manevi duygularla mücehhez bir gençliğin yetişmesine vesile olmaktır .Sosyal sorumluluk bilincinyle hareket eden K.Maraş insanını ve Andırınlı hemşerilerimizin bu kampanyaya destek vermelerini özellikle önemsiyor ve bekliyoruz."

Kampanyaya destek vermek isteyenler aşağıdaki telefon numarasından Dernek Başkanı Ahmet Kolutek'e ulaşabilirler:

İLETİŞİM: 0505 645 06 56 (Der. Bşk. )