Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Akademi'nin bu yılki programı AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi işbirliğiyle başlıyor.

AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin ve AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi kurucusu Dr. Obengül Ejder tarafından imzalanan eğitim anlaşması kapsamındaki ilk ders, 16 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek. Şirket sahiplerine ve çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan bir program olan ‘AOSB Akademisi’nin eğitimi yıl sonuna kadar 17 farklı programla sürecek.

AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi Kurucusu Öğretim Görevlisi Dr. Obengül Ejder, Akademi programı ile ilgili detay ve süreç bilgilendirmelerinin 16 Nisan Perşembe günü AOSB Seyhan Salonu’nda gerçekleşeceğini belirtti. Ejder, eğitimlerin yıl sonuna kadar, etkili satış, takım ve grup çalışması, ikna ve müzakere becerileri, dış ticaret uygulamaları, hitabet sanatı, motivasyon, ödül ve cezalandırma, iş hukuku, lojistik ve taşımacılık yönetimi, insan gücü planlaması ve çalışma hayatının kalitesini artırmak gibi çeşitli konularla devam edeceğini sözlerine ekledi.