Adana Özel Burç Vural Liseleri, il geneli liseler arası düzenlenen atletizm yarışmalarında 3 madalya birden kazandı. Özel Burç Vural Lisesi öğrencileri, uzun atlama, yüksek atlama ve 300 metre engelli koşu dalında derece yaparak büyük bir başarıya imza attı.
     Burç Vural Liseleri öğrencilerinden Selman Eker, uzun atlama dalında Adana 1.’si, yüksek atlama dalında ise Adana 4.’sü olurken, Hamza Çetin ise 300 metre engelli koşu dalında Adana 3.’sü oldu. Dereceye giren Burçlu öğrenciler büyük mutluluk yaşarken, bundan sonraki müsabakalarda ise daha büyük başarılar elde etmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Özel Burç Vural Liseleri Beden Eğitimi Öğretmeni Erhan Gürgiç ise atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilerini tebrik ederek, geleceğin sporcularını yetiştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti. Dereceye giren öğrencilerinin Türkiye Yarı Finalleri’ne katılacağını belirten Gürgiç, “Öğrencilerimin Türkiye Yarı Finalleri’nde de büyük başarılar elde edeceğine olan inancım tam.” dedi.