Aziziye Koleji öğrenci ve velileri kış yorgunluğunu düzenledikleri eğlence programı ile üzerlerinden attı. Okul spor salonunda düzenlenen etkinliğe 2 bine yakın davetli.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin hazırladıkları program, anaokulu öğrencilerinin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Yaklaşık 2 saat süren programda Somali ve Kenyalı öğrencilerin, 'Dadaş' skeci büyük beğeni topladı. Şiir dinletisinin yanı sıra İngilizce ilahi, türkü ve şarkıların seslendirilmesinin ardından 2015 TEOG ve YGS sınavlarında TÜBİTAK yarışmalarında bölgeye ve Türkiye’ye örnek başarılar kazandıran öğrenciler ödüllendirildi.

Aziziye Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Murat Kale, programda yaptığı konuşmada, öğrencilerin yıl boyunca gösterdikleri yüksek performansa teşekkür etti. Aziziye Eğitim Kurumları olarak, Türkiye'nin en başarılı lisesi seçildiklerini belirten Kale, "Öğrencilerimizle ve aileleriyle gurur duyuyoruz. YÖK tarafından Türkiye'nin en başarılı lisesi olarak tescillenen okulumuzla ve öğrencilerimizle onur duyuyoruz. Öğrencilerimizin hazırladıkları bu güzel programda sizleri aramızda görmekten mutluyuz. Ülkemizin, bölgemizin ve şehrimizin eğitim çıtasını her gün biraz daha yükseltmek için biz eğitimciler olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz." dedi.