Samsun’un Havza ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu yılsonu etkinliklerinde okul bahçesi önünde 'Baba, Oğul Kur’an-ı Kerim okuyor' etkinliği düzenlendi.

Havza ilçesi İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen programa Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Urgancı, kurum müdürleri ve davetli vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Erkut Ercan, “Biz babalar ve çocuklar arasındaki ilişkileri daha sıcak hale getirmek istiyoruz. Bunun için bu etkinliklerin düzenlenmesi gerektiği kanaatindeyiz. Biz üzerimize düşeni yapmak, babalarla çocukları, dini konularda kaynaştırıcı etkisinde buluşturmaktı. Onları bu güzel etkinlikte bir araya getirerek güzel ahlak, güzel bir dini yaşama sevinci ile babalarının da yanlarında göstermek ve hoşgörü daha da artacak, şiddet kenara itilecektir." dedi.

Konuşmaların ardından, Baba oğul Kur'an-ı Kerim okuma yarışması, şiir dinletisi, semazen gösterileri ve bir çok etkinlikle sonlanırken, program sonunda Kur’an-ı Kerim okuma yarışması birincilerine ödülleri takdim edildi.