Bartın Fem Dershanesi 30 yıllık dershanecilik tecrübesini okula dönüştürüyor. Özel okula dönüşüm başvurusu yapan dershane ön izin belgesini aldı.

Fem Dershanesi Müdürü İsa Şahin, Kemerköprü Mahallesi'ndeki Fem Dershanesi'nin 1 Eylül'e kadar öne alınmış YGS kursu vereceğini, 1 Eylül 2015 tarihinden itibaren 30 yıllık dershane tecrübesi, kalitesi teknik altyapısı, uzman kadrosuyla Batıfen Koleji olarak hizmet vermeye başlayacağını bildirdi. Şahin, “Eğitim bizim işimiz, bu tecrübeye güvenenler hep kazandı. Kolejimizde bir okuldan daha fazlasını bulacaklarını veli ve öğrencilere müjdelemek istiyorum. Temel lise derslerinin yanı sıra, uygulama, ödev bitirme, etüt, sosyal ve kültürel faaliyetlerle birlikte teknolojik altyapıyla, klimalı sınıflarla, akıllı tahtalarla uyumlu akıllı defter ve dokümanları sunulacak en önemli hizmetlerden birkaçı olacak." dedi.

Güvenilir, ferah sınıflar, tecrübesini yılların birikimi ve Fem markasıyla kanıtlamış uzman öğretmenleriyle tüm Bartın’ın ve çevre illerin öğrencilerine kaliteli bir eğitim vermeyi planladıklarını söyleyen Şahin, “Veli ve öğrencileri tanıtım kokteyllerine bekliyoruz. Daha detaylı bilgi almak isteyen veli ve öğrencilere her gün kapılarımız açıktır. Batıfen Koleji Bartın’ımıza hayırlı olsun.” dedi.