Canik Başarı Üniversitesi öğrenci kulüplerinden English and Language Club’ın düzenlediği bilgi yarışması The Game of Brains birincileri, gerçekleştirilen final programı ile belirlendi.

Üniversitenin konferans salonunda gerçekleştirilen yarışmanın final programı, İngilizce hazırlık sınıfı öğrencileri tarafından ilgiyle izlendi. İki hafta boyunca devam eden yarışmada, rakiplerini geride bırakıp birinciliği elde eden Bedirhan Kabataş ve Ebru Pakel ikilisine 200 dolar para ödülü takdim edildi.

Öğrencilere ödüllerini takdim eden Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Bahattin Altay, “Heyecanlı, çekişmeli ve temiz bir yarış oldu. Gençlerimizin genel kültürünü İngilizce olarak sınamış olduk. Başarılı olmaları, İngilizceyi günlük hayatta kullanabileceklerini görmek hepimizi mutlu etti. Yarışmayı düzenleyen öğrenci kulübümüze, tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Yarışmayı organize eden ekibin başında bulunan Kulüp Başkanı Yasemin Ertuğral görüşlerini bildirirken, “Okulumuzda böyle bir yarışma yapılması ve geri bildirim olarak olumlu sonuçlar almamız bizi çok gururlandırdı. Bizlerden desteğini esirgemeyen Ayşe Betül Sayın hocamıza çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.