Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak derece elde eden 9 öğrenci, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ve okul müdürleri eşliğinde Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i makamında ziyaret etti.

ONİKİŞUBAT İLÇESİ TEOG BİRİNCİLERİ FOTOĞRAFLARI



Öğrencilerin başarı sevinçlerini paylaşan Başkan Mahçiçek, ortaya çıkan tablonun gurur verici olduğunu söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Nihan Büyükdereli’nin de yer aldığı ziyarette öğrencilere nasihatlerde bulunarak, başarı dileklerini ileten Mahçiçek, şöyle konuştu:
“Başarınız hepimizin göğsünü kabartıyor. İnşallah bu çalışma azminiz tüm yaşamınız boyunca devam eder ve her çıktığınız yolda muvaffakiyet elde edersiniz. Çünkü ülkemiz, şehrimiz ve ilçemiz sizler gibi aydınlık nesiller sayesinde hedeflerine daha emin adımlarla yürüyecek. Ben başta sizler olmak üzere, bu başarının elde edilmesinde emeği geçen öğretmenlerinizi ve sizler gibi pırıl pırıl evlatlar yetiştiren ailelerinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”
Mahçiçek, dereceye giren Türk Telekom Ortaokul Öğrencileri Fatih Erarslan, Talha Eren, Yadenur Göl, İrem Gül, Ayser Çalık Ortaokulu öğrencileri Enes Karaca ve Ömer Ali Karatutlu, Abdurrahim Karakoç Ortaokulu öğrencisi Oğuzhan Aksu, Ömer Faruk Arıkan Ortaokulu öğrencisi Aycan Nar ve Gazi Ortaokulu Öğrencisi Yaren Cengiz’e hediyeler takdim etti.
Başkan Mahçiçek, daha sonra öğrencilerin belediye çalışmalarına ilişkin yönelttikleri soruları cevaplandırdı.