Adana’nın Merkez Sarıçam ilçesi Belediye Başkanı Bilal Uludağ, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. İlçede bulunan Sofulu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Göztepe Umur Bey İlk ve Ortaokulu’ndaki karne törenine katılan Başkan Uludağ, öğrencilere karne verdi.

Uludağ, ilk olarak Sofulu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen karne dağıtım törene katıldı. Tatilde öğrencilerin iyi bir şekilde dinlenmelerini isteyen Uludağ, “Tatilinizi hem dinlenerek, hem de bol bol kitap okuyarak en iyi şekilde değerlendirin. Hepinizi cani gönülden kutluyorum. Karnesinde kırık notları olan evlatlarımız da üzülmesin. Hepinizin hayırlı ve güzel bir tatil yaşamanızı dilerim.” dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere karnelerini Okul Müdürü İbrahim Şahin ile birlikte veren Bilal Uludağ, dereceye giren öğrencileri tek tek kutladı ve ödüllerini takdim etti. Başkan Uludağ, tören sonunda ise öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha Göztepe Umur Bey İlk ve Orta Okulu’ndaki törene Kaymakam Ali Murat Kayhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik ile birlikte katılan Başkan Bilal Uludağ, burada da öğrencilerin ilgisi ile karşılaştı. Başkan Bilal Uludağ, Kaymakam Ali Murat Kayhan öğrencilere karne verdi ve tatillerini iyi geçirmeleri dileğinde bulundu.