Yeşilevler Mahallesi’ne hayırsever işadamı Fuat Gözüm tarafından yaptırılacak 24 derslikli okulun temeli Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla atıldı.

Dualarla ve kurban kesilerek okulun temelinin atılmasının ardından heyecanını dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Kurumlar ve vatandaş el ele vererek bugün yeni bir okulumuzun daha temelini atıyoruz. Hayırsever işadamımızın bağışıyla Yeşilevler’e bir eğitim yuvası daha kazandırıyoruz. Bugüne kadar çok sayıda iş yeri, fabrika, tesis açılışı yaptım. Ama hiçbir açılış beni bir okul açılışı kadar heyecanlandırmıyor. Temennimiz burada eğitim alacak olan öğrencilerimizin vatana, millete hayırlı birer insan olarak yetişmesi ve topluma kazandırılmasıdır. Başta hayırsever işadamımız Fuat Gözüm olmak üzere 'Benim önceliğim eğitim' diyen herkesi kutluyorum. Bu büyük bir ayrıcalıktır.” dedi.

YAŞAR’A TEŞEKKÜR

Yenimahalle’de yapılan sosyal projeleri ve eğitim desteklerini yakından takip ettiğini ifade eden Gözüm de her fırsatta devletin kaynaklarının halk için kullanılması gerektiğini ifade eden Başkan Yaşar’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yüklenici firma tarafından inşaatı başlayan okulun 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 2016-2017 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek okul, Yeşilevler sakinlerini de çok mutlu etti. Çevre konutlarda oturan vatandaşlar, mahallelerinde okul ihtiyacı olduğunu belirterek, "Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.