Beyoğlu Beldesinde iki yıl önce yapımına başlanan okul inşaatının tamamlanarak ekim ayı ortalarında hizmete gireceği öğrenildi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kuyubaşıoğlu, okul inşaatında incelemede bulundu.

Okumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedeflerinin eğitim kalitesini mevcut seviyenin üzerine çıkartmak olduğunu ifade etti.

Maliyeti yaklaşık 2 milyon 200 bin TL olan 24 derslikli ilköğretim okulunun yapımı için belediye olarak 400 bin TL destek sağladıklarını dile getiren Okumuş, şunları kaydetti: "Bütün gayretler beldenin eğitim çıtasını yükseltmektir. Geleceğimiz olan çocuklarımız bizim bizim için önemli onlar için ne yapsak azdır. Bugüne kadar okullarımızın başta fiziki ihtiyaçları olmak üzere, her türlü ihtiyaçlarına yetişmeye özen gösterdik. Bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz."

Okulun belde halkı için büyük bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Kuyubaşıoğlu ise 5 bin metre kare alan üzerinde yapımı devam eden okul inşaatında sona gelindiğini ekim ayı ortalarında tamamlanarak hizmete sunulacağını kaydetti.