Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde eğitime destek kampanyası çerçevesinde ilçe esnaflarından Mehmet Özalp, Boğazlıyan Cemil Çiçek Sağlık Meslek Lisesi'nin eskiyen ve yıpranan kapılarının tamamını yeniledi.

Okul Müdürü Serdar Keskin, Müdür Yardımcısı Ali İhsan Zinkal ve okul öğretmenlerinin katılımı ile hayırsever esnaf Mehmet Özalp'a desteklerinden dolayı 'Teşekkür Plaketi' verdi. Okul Müdürü Serdar Keskin, eğitime destek veren hayırsever esnafın yaptığı katkının çok anlamlı olduğunu, bu davranışın ülke insanının vefakar, samimi ve hayırsever yönünün bir göstergesi olduğunu vurguladı. Hayırseverlerin desteğiyle eğitimin daha nitelikli hale getirilmesi çalışmalarının devam ettiğini belirten Keskin, "Velilerimizin maddi ve manevi desteği bizi heyecanlandırıyor. Eğitim kurumlarına yapılan yardımlar gerçekten çok önemli. Velilerimizin eğitim ve öğretime çok önemli katkıları var. Bu katkılar çerçevesinde okulumuz daha da güçleniyor Vatandaşlarımızın eğitime yaptığı destekler bizlere moral veriyor. Vatandaşlarımızın kendi yöresine, sorunlarına sahip çıkması çok önemli. Birlik ve beraberlik içinde, okul-öğretmen ve velinin işbirliği ile hedefe daha kolay ulaşılacağı inancındayım. Bu nedenle okulumuz öğrenci velisi Mehmet Özalp'a katkılarından dolayı tebrik ediyorum. İşlerinde başarılar diliyor ve örnek olmasını diliyorum." dedi.

Eğitim kurumlarına yapılan yatırımın geleceğe dönük en büyük hizmet olduğuna dikkat çeken Mehmet Özalp ise, insana ve eğitime yapılan 'Hayır'ın en büyük 'Hayır' olduğunu söyledi. Özalp, "Geleceğimizin anahtarı olan eğitim ve öğretimin öneminin bilincinde olarak, çocuklarımızın daha güzel eğitim ortamlarında öğrenim görmeleri için okullarımıza destek olmak bizlerin de görevidir. Bizler vatandaş, veli olarak okullarımızı benimsemeli ve sahip çıkmalıyız. Eğitime destek vermeliyiz." diye konuştu.