Bursa Orhangazi Üniversitesi Girişimcilik ve Liderlik Topluluğu’nun katkılarıyla Gençlik Platformu ve Acayip İşler Atölyesi kurucularından İsmail Hilmi Adıgüzel öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenci ve akademisyenlerin yoğun ilgi gösterdiği programda kişisel markalaşma üzerinde duruldu.

Gençlik Platformu’nun ile Acayip İşler Atölyesi’nin kuruluşunu ve ne gibi çalışmalar yaptığını anlatan Adıgüzel, “İstedikten ve hayal kurduktan sonra biz de başarabiliriz’’ dedi.

İş arayanların bile marka olması gerektiğine dikkat çeken İsmail Hilmi Adıgüzel, şunları söyledi: “İş arayanlar bile kendi kişisel markasını yönetmelidir. Çünkü çok fazla rakip var. Onların bir adım önüne geçmek için bu çok önemlidir. Büyük işler yaşlanınca yapılacak diye bir kural yok. İsteyip hayalini kurduktan sonra bizler de yapabiliriz’’

Swot analizine değinen Adıgüzel, “Swot analizi aslında şirketler için uygulanan bir metottur. Fakat bunu kişisel olarak yaptığınızda çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Güçlü ve zayıf yönlerinizi belirleyip daha verimli sonuçlar alabilirsiniz’’ şeklinde konuştu.

Program sonunda Rektör Prof. Dr. Recep İleri, İsmail Hilmi Adıgüzel’e plaket takdim etti.