Sinop’un Boyabat ilçesinde eğitim öğretim veren ve ilçenin tek özel okulu olan Özel Boyabat Yıldız Koleji, eğitime yenilikler katarak kalitesini artırıyor. Okul, eğitim öğretime yenilik katmak amacıyla öğrenmeyi kolaylaştıran ve eğlenceli hale getiren yeni materyaller aldı.

Özellikle birinci kademe öğrencilerine yönelik olan materyaller satın alan okul, eğitim ve öğretime uygulamalı destek verecek. Yapılacak olan uygulama ile hem eğitim öğretimin sağlanmış olacak hem de öğrenme daha eğlenceli hale gelecek.

Okul Müdürü Erdoğan Çivici, daha kaliteli bir eğitim için sürekli yenilikler yaptıklarını belirterek eğitim ve öğretimin daha eğlenceli ve rahat kavranabilir hale getirmek için yenilikler yaptıklarını söyledi. Okula çarkıfelek oyunuyla eğitim, mıknatıslı kavramlar oyunu, sahnede kuklalı hikaye, maskeli hikaye gibi oyunlar aldıklarını sözlerine ekleyen Çivici, yeni eğitim öğretim sezonu için ödüllü erken kayıt avantajlarının devam ettiğini belirtti.

Okula yeni alınan materyallerin özellikle birinci kademe öğrencileri için çok faydalı olduğu ve eğitimlerine katkı sağlayacağı ifade edildi.