Balıkesir’de ilkokul öğrencilerinin yıl sonu etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Karışla yumurta taşımadan, çuvalla koşturmaya, sandalye kapma yarışmasından, balon patlama yarışmasına kadar bir çok etkinliğin sergilendiği yıl sonu programında öğrenciler şıklıklarıyla da göz doldurdu.
Balıkesir’de Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri yıl sonu etkinliği düzenledi. Yücel Et’de düzenlenen etkinliğe öğrenciler, veliler, sınıf öğretmeni ve okul müdürü katıldı. Yemek ile başlayan yıl sonu etkinliğinde öğrenciler dopdolu bir gece yaşadı. Çuval yarışı, kaşıkla yumurta taşıma, sandalye kapma ve ayağa bağlanan balonu patlatma yarışmalarının yapıldığı yıl etkinlikte bazı öğrenciler uzun süre sınıf arkadaşlarını yenmek için mücadele etti. Velilerin de neşeli anlar geçirdiği etkinlikte öğrencilere anı defteri hediye edildi.
4-B sınıfı öğretmeni Ramazan Demir’e çiçek veren veliler öğretmenlerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Düzenlenen etkinlik için velilere teşekkür ederek haklarını da helal etmesini isteyen Ramazan Demir, "Burada bulunan bulunmayan tüm velilerimize teşekkür ederiz. İnsanız, tabii ki yanlışlarımız, hatalarımız olmuş olabilir. Ama en baştan söylediğim gibi bizim ortak paydamız çocuklarımız. Çocuklarımız için kavga etmişizdir, çocuklarımız için bir şey söylemişizdir. Eğer ben den yana bir hakkınız geçmişse helal edin. Aynı şekilde benden tarafa da helal olsun. Bence çok güzel bir dört yıl geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu anlamda bütün çocuklarımıza ve sizleri bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum. Bahtınız ve yolunuz açık olsun" dedi.
Konuşma sonrası çocuklar keplerle fotoğraf çektirdi.