Yozgat Bozok Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu öğretim üyeleri tarafından Yozgat Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği yararına gıda kermesi düzenlendi.

Yozgat Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği Başkanı Prof. Dr. Muhammet Fevzi Polat, yaptığı açıklamada kadın ve anne olmanın merhamet ve yardım duygularını daha ön plana çıkarttığını belirterek, bu anlamlı bağıştan dolayı Sağlık Yüksekokulu adına Yüksekokul Müdürü ve aynı zamanda Derneğin Ana Komisyon Başkanlığı görevini yürüten Doç. Dr. Sevinç Polat’a teşekkür etti.

Doç. Dr. Sevinç Polat ise Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında düzenlenen bu tür etkinliklerin öğrenciler açısından son derece önemli olduğunu söyledi. Doç. Dr. Polat, “Bizleri destekleyen Bozok Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Salih Karacabey’e ve üniversite personelimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu yürekli davranışı gerçekleştiren Sağlık Yüksekokulumuzun değerli öğretim elemanlarına çok teşekkür ediyorum. Amacımız çocuklarımızı mutlu etmek, İnşallah bu gibi yardımlarımız bundan sonrada devam edecek.” dedi.