Bilecik Bozüyük Orhangazi Koleji öğrencileri, Enstalasyon (Kavramsal Sanat) sergisiyle Peygamber Efendimiz’in (sas) hadislerini anlattı.

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Orhangazi Koleji öğretmen ve öğrencileri Sarar AVM’de, Peygamberimiz’in (sas) hadislerini üç boyutlu olarak anlatan bir enstalasyon sergisi açtı. Toplumsal sorunlara duyarlı, olayları gözlemleyebilen ve çözüm yolları arayan öğrenciler, yetiştiren Orhangazi Koleji’nin 18-19 Nisan tarihleri arasında açtığı sergi izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Orhangazi Koleji Müdürü Mahmut Göçmen, şunları söyledi: “Peygamber Efendimiz’in (sas) mesajlarına bugün her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Peygamber Efendimiz’in (sas) mesajları ile günümüzün sosyal hadiseleri, toplumsal olayları ve insan ilişkileri daha çok anlam kazanıyor. O’nun (sas) rehberliği günümüzü yorumlarken bize ışık tutuyor. Bizim sergimizde her çalışma O’nu (sas) anlatıyor. Öğrencilerimiz de hadisleri üç boyutlu yorumlayarak güzel bir etkinlik gerçekleştirdi. Elli projenin yer aldığı sergide emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”