Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’ndan(BTSO) öğrencilere bin adet Bursaspor çantası verecek.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bursaspor Kulübü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Armayı Sırtla’ projesine bin çanta ile destek verdi. İlköğretim düzeyinde eğitim gören çocuklarda Yeşil-Beyaz sevgisini pekiştirmeyi hedefleyen Bursaspor armalı okul çantalarından bin adet alarak hediye eden BTSO, forma kampanyasının ardından yine Bursaspor’a desteğini devam ettirdi.

Kentin en önemli marka değerlerinden Bursaspor’un her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Bursaspor’umuz ortak kent kültürümüzün en önemli birleştirici unsurlarından biri. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bu anlamlı kampanya katılarak hem hepimizin ortak değeri olan Bursaspor’umuza destek vermekten, hem de toplumsal sorumluluk anlayışı kapsamında çocuklarımızın eğitimine katkı bulunmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Desteklerinin bundan sonra da süreceğini belirten İbrahim Burkay, “Tüm kurumlarımızı ve halkımızı bu güzel kampanyaya destek vermeye davet ediyorum” açıklamasını yaptı.