Adana Özel Burç Ceyhan Koleji’nin bu yıl 7.sini gerçekleştirdiği bahar şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Eğitim ve öğretimde 10 yılı geride bırakan Özel Burç Ceyhan Koleji tarafından okul bahçesinde düzenlenen 7. Geleneksel Bahar Şenlikleri'nde birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirildi. Şenlikte kaligrafi, takı tasarım, ata binme, yüz boyama, İngilizce, akıl oyunları ve üretkenlik gibi stantlar kuruldu. Ayrıca oyun parklarının ve görsel sanatlar sergisinin açılmasının yanı sıra penaltı, en yavaş bisiklet sürme, sandalye kapma, halat çekme ve top sektirme yarışları heyecan dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Bahar şenlikleri kapsamında anasınıfı öğrencileri de birbirinden farklı gösterilere imza atarak bir çok dalda derece yapmaya çalıştı. 5-6 yaş grubu anasınıfı öğrencilerinin resim boyama yarışması, uzaktan kumandalı araba yarışı, en yükseğe uçurtma uçurma yarışı ve en hızlı balon şişirme yarışması oldukça çekişmeli geçti. Ayrıca anasınıfı öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibinin sahnelemiş olduğu gösteri velilerden tarafından ayakta alkışlandı.

Burç Ceyhan Koleji Müdürü Evliya Demiraslan şenliklere katılan veli ve öğrencilere teşekkür ederek, çocukları göstermiş oldukları performanslarından dolayı tebrik etti. 2014-2015 eğitim öğretim yılı içerisinde kalan yoğun çalışma temposunu artık yavaş yavaş geride bırakmaya başladıklarını ifade eden Demiraslan, “Velilerimizin ve öğrencilerimizin coşkusu gerçekten görülmeye değerdi. Bu etkinliğin hem öğrencilerimizi, hem bizleri, hem de velilerimizi motive ettiğine ve enerjimizi artırdığına inanıyorum.” dedi.