Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesine bir hafta kala hazırlamış oldukları yıl sonu kutlama programı ile veli ve öğretmenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Düzenlenen gecede ilk olarak sınıf öğrencilerinden oluşan koro, şarkı ve türkülerle, veli ve öğretmenleri selamladı. Daha sonra gecede tiyatro ekibi sahne alarak hazırladıkları İngilizce skeçler ile izleyenleri kahkahalara boğdu. Ünlü kişilerin taklitlerini de sergileyen Burçlu öğrenciler, izleyenlerden tam not aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise futbol dans gösterisi ve kız öğrencilerin hazırlamış olduğu ‘Anadilsiz Kalırsam’ dans gösterileri salondaki coşkuyu artırdı. Gösterinin finalinde ise öğrencilerin Türk bayrağı açmasını veliler ayakta alkışladı.

Hazırlanan gösterilerin ardından kısa bir konuşma yapan Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu Müdürü Abdul Hadi Kaya, muhteşem bir gösteriye imza atan öğrencilerine teşekkür etti. Oldukça başarılı bir eğitim-öğretim yılını daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kaya, okul olarak 2014-2015 eğitim-öğretim yılında büyük başarılara imza attıklarını kaydetti. Bu başarıların kazanılmasında velilerin büyük rol aldıklarına dikkat çeken Kaya, "Öğrenci, öğretmen ve veli üçlüsü olmadan herhangi bir başarıdan bahsetmek çok zor. Okulda öğretmenlerimiz, evde ise anne ya da babalar çocuklarımızın eğitimleri ile yakından ilgilenmek zorunda." dedi.

Programın sonunda ise sınıf anneleri, 4-A sınıfı öğretmeni Serap Koç’a, çocuklarına göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.