Adana Özel Burç Öge İlkokulu’nda öğrenci ve velilerin katıldığı 3D maket yarışmasında renkli görüntüler ortaya çıktı.

Özel Burç Öge İlkokulu velileri de dahil ettiği sosyal faaliyetlerle öğrencilerinin üretkenliğini artırmaya çalışıyor. Öğrencilerinin hayal ve düşüncelerini geliştirmek adına birçok sosyal aktiviteye imza atan Özel Burç Öge İlkokulu, bu sayede öğrencilerinin özgüvenlerini kazanmalarını sağlamayı amaçlıyor.

Özel Burç Öge İlkokulu bir araya getirdiği öğrenci ve velileri arasında 3D maket yarışması düzenledi. Burçlu öğrenciler velileri ile birlikte hayallerindeki gemilerin 3D maketinin tasarımını yaparken, ortaya oldukça renkli görüntüler çıktı. Çocukları ile birlikte 3D maket yapan veliler eğlenceli dakikalar yaşarken, dereceye girmek içinde kıyasıya mücadele etti.
Düzenlenen yarışma sonucunda ise Erol ailesi birinci, İkinci ailesi ikinci, Özdemir ailesi de üçüncü oldu. Yarışmaya katılan her aileye ise hediyeler verildi.

Özel Burç Öge İlkokulu Müdürü Hakan Öz, bu tür sosyal faaliyetlerin öğrencilerin zihinsel ve el becerilerini geliştirmesi adına çok önemli olduğunu söyledi. Bu etkinliklerin çocukların üretkenliğini artırdığını kaydeden Hakan Öz, “Bugünün çocukları geleceğin bilim adamları, mimarları, mühendisleri yada tasarımcıları olacak. O yüzden çocuklarımızın tüm yeteneklerini şimdiden ortaya çıkarmamız, mevcut yeteneklerini de şimdiden geliştirmemiz gerekiyor. Velilerimizin bu tür sosyal aktivitelere katılarak çocuklarına destek vermesi ise ayrı bir önem taşıyor.” dedi.