Adana Özel Burç Çukurova Ortaokulu, ortaokullar arası yapılan masa tenisi turnuvasında ‘Küçük Erkekler Kategorisi’nde Adana şampiyonu oldu. Okul müzesine şampiyonluk kupası kazandıran Burçlu öğrenciler, Türkiye Şampiyonası’nda Adana’yı temsil edecek.

Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Adana geneli ortaokulları arasında düzenlenen masa tenisi turnuvası oldukça heyecanlı geçti. Çok sayıda okulun katıldığı turnuvada Burç Çukurova Ortaokulu ‘Küçük Erkekler Kategorisi’nde il şampiyonu oldu. Şampiyonluk kupasını Okul Müdürü İlhami Kara ile birlikte kaldıran öğrenciler, okullarına kupa kazandırmanın sevincini yaşadı.

Takımın Antrenörü Oğuz Aydın, öğrencileri Kaan Gündağ, Oğuz Genç, Ömer Adil Dumaniç ile haftanın 4 günü sıkı bir idman yaparak bu başarıyı elde ettiklerini açıkladı.

Okul Müdürü İlhami Kara ise okul takımından 9-11 Mart tarihleri arasında yapılacak olan grup müsabakalarında Adana’yı en iyi şekilde temsil etmelerini istedi. Okul olarak eğitimdeki başarılarını sporda da gösterdiklerini belirten İlhami Kara, “Fedakarca çalışan öğretmenlerimiz, gelecek nesilleri oluşturacak yavrularımızı en iyi şekilde donatıp hayata hazırlarken, başarılar da beraberinde geliyor. İnşallah öğrencilerimiz mart ayında yapılacak turnuva sonrasında Adana’ya şampiyonluk kupası ile dönecek. Ayrıca 11-13 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapılan Gençler Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası'nda Burç Vural Liseleri Erkekler'de Türkiye 2.'si, Burç Üçgül Liseleri ise Kızlar'da Türkiye 4.'sü olmuştu. Burç Okulları olarak daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.” dedi