Adana Özel Burç Okulları Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından 2014-2015 eğitim öğretim yılı 2. döneminin ilk haftası öğrenci ve veliler için tatil turu düzenlendi.

‘Sağlık Kültür Dostluk ve Kaynaşma Turu’ adı verilen programda bir grup veli çocukları ile birlikte Antakya’daki Ottoman Termal Otel’de tatil yaptı, bir grup veli ise Nevşehir Kozaklı’da karın keyfini sürdü. Tatil turuna 80 veli çocukları ile katılırken, velilerden bazıları Antakya’daki Otoman Termal Otele, bazıları ise Nevşehir Kozaklı’yı tercih etti. Antakya’daki termal otelde tatil yapmayı tercih eden veliler kış ortasında sıcak suyun keyfini sürerken çocukları da havuz sefası yaptı.

30 veli ve çocukları ise Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde konakladı. 4 gün süren tatilin ardından dönüşte Peri Bacaları’nı görme fırsatı bulan Burçlu veliler bol bol hatıra fotoğrafı çektirip, bölge hakkında bilgi topladı. Burçlu veliler daha sonra Ürgüp’te alışverişe çıkarken vitrinleri süsleyen çömleklere hayran kaldı.

Öğrencilerin ikinci döneme daha zinde ve mutlu başlamalarının yanı sıra velilerin de işlerine kısa bir ara verip tatil yapmaları için düzenlenen program oldukça renkli geçerken, Nevşehir’den dönen veliler Karboğazı’nda vermiş oldukları molada lapa lapa yağan karın tadını çıkardı. Otobüsten inen veliler ve öğrenciler kartopu oynadı, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Burç Okulları Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Öztürk, ikinci dönemin başında veli ve öğrencileri için güzel bir tatil programı hazırladıklarını belirterek, kış tatilinden hoşlanan veli ve öğrencileri bir araya getirdiklerini söyledi. Aynı tarihte düzenledikleri iki ayrı tatil programına velilerin büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Cengiz Öztürk, 4 günlük tatil ile veli ve öğrencilerin moral depoladığını kaydetti.

Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri ise kurum olarak öğrenciler kadar velilerine de önem verdiklerini söyledi. Sosyal faaliyet ve aktivitelerin veliler ile daha renkli hale geldiğini ve amacına daha fazla hizmet ettiğinin altını çizen Sözeri, "Bu faaliyetleri çocuklarımızın derslerde öğrenmiş oldukları bilgileri daha da pekiştirmek için düzenliyoruz. Velilerimizin çocuklarının eğitimiyle her zaman yakından ilgilenmesini isterken, bu tür programlarla onları eğitim sürecine de dahil etmiş oluyoruz." dedi.