Adana Özel Burç Üçgül Lisesi Mezunları Derneği üyeleri, okullarında düzenlemiş oldukları pilav gününde hasret giderdi. Uzun zamandır birbirlerini görmeyen okul arkadaşları, bir taraftan anılarını tazelerken diğer taraftan da okullarına duymuş oldukları özlemi gidermeye çalıştı.

Burç Üçgül Lisesi eski öğrencilerine yeniden kapılarını açtı. Bir taraftan okullarındaki anılarını tazeleyen bir taraftan da sınıf arkadaşları ile sohbet eden mezunlar, bu buluşmaları geleneksel hale dönüştürme kararı aldı. Üçgül Mezunları Derneği Yönetimi, düzenlemiş oldukları programa katılan arkadaşlarına ve kendilerine bu fırsata sunan okul idaresine teşekkür etti.

Burç Üçgül Liseleri Müdürü Mustafa Gürhan ise okul kapısının eski öğrencilere her zaman açık olduğunu söyledi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Mustafa Gürhan, “Okulda başlayan arkadaşlıklar kolay kolay unutulmaz ancak, okul bittikten sonra bir çok arkadaşlık maalesef bitmek zorunda kalıyor. Ama önemli olan bu arkadaşlıkların okul bittikten sonra da devam etmesi ve okul arkadaşlarının birbirine her zaman yardım etmesidir. Bu nedenle okulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerimizin birbiriyle olan diyaloglarının devam etmesi için üzerimize düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazırız, yeter ki okulda başlayan dostluk ve arkadaşlıklar devam etsin.” dedi.