Adana Özel Burç Vural İlkokulu ve Ortaokulu’nda 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı için erken kayıt dönemi başladı. Okullarına erken kayıt yaptıran öğrenciler uzak kumandalı araba ve barbie bebek oyuncaklardan lisanlı formalara kadar birçok hediyenin sahibi oluyor. Erken kayıt avantajları ise 31 Mart’a tarihine kadar devem edecek ve çocuklarını o tarihe kadar kayıt ettiren veliler ise şubat ayında 3 bin 500 TL, mart ayında ise 2 bin 500TL’lik indirim kazanacak.

Burç Vural yönetimi erken kayıt yaptıran öğrencilerine uzaktan kumandalı araba, barbie bebek, futbol ile basketbol topu ve lisanslı forma hediye ederken, öğrenciler çifte mutluluk yaşadı. Sevdikleri oyuncaklara kavuşan Burçlu öğrenciler, gelecek yıl hem arkadaşları hem de öğretmenlerinden ayrı kalmayacakları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Burç Vural İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ramazan Başol, erken kayıt avantajları hakkında bilgi vererek, en kısa zamanda kayıt işlemlerini sonlandırmak istediklerini söyledi. Çeşitli hediyeler ile erken kayıt dönemini biraz daha renkli hale getirmek istedikleri belirten Başol, “Okul olarak öğrencilerimizin kayıt işlemlerini bir an önce tamamlamak istiyoruz. Bu nedenle erken kayıt dönemini başlattık ve velilerimizin bir an önce çocuklarının gelecek yıl için kayıtlarını yenilemesini bekliyoruz. Çocuklarının kayıtlarını erken yaptıran velilerimiz hazırlamış olduğumuz kampanya kapsamında büyük indirim kazanmış olacak.” dedi.