Adana Özel Burç Üçgül Anadolu - Fen ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Burç Vural Anaokulu öğrencilerine masal okudu. Liseliler, okudukları masalları piyesle canlandırarak minik öğrencilere kitap okuma sevgisini kazandırmaya çalıştı.

Burç Üçgül Liseleri öğrenciler arasında kaynaşma, dayanışma ve kardeşliği sağlamak adına birbirinden farklı etkinliğe imza atıyor.

Burç Üçgül Anadolu - Fen ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Özel Burç Vural Anaokulu öğrencilerine unutulmaz bir gün yaşattı. Özel Burç Vural Anaokulu öğrencilerini okullarına davet eden Özel Burç Üçgül Liseleri öğrencileri okullarının kütüphanesini küçük kardeşleri için hazırladı. Liseliler, anaokulu öğrencileri için ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ masalını mini bir piyesle canlandırdı. Okunan masalı dinleyen ve piyes gösterisini de büyük bir dikkatle izleyen minik öğrenciler oldukça eğlenceli anlar yaşadı.

Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Gürhan ise öğrencilerini bu örnek davranışlarından dolayı tebrik etti. Kitap okuma alışkanlığının çok küçük yaşlarda kazanılacağının altını çizen Mustafa Gürhan, “Çocuklara küçük yaşta kitap okuma ve kütüphane sevgisini ancak oyunlarla, renkli gösterilerle yada hediyeler ile kazandırabilirsiniz. Bugün ise öğrencilerimiz bunu yaparak, Burç Vural Anasınıfı öğrencilerine kitap okuma sevgisini kazandırmaya çalıştı.” diye konuştu.