Adana Özel Burç Okulları, Antalya’da 3-4 Mayıs tarihlerinde yapılan Matematik Olimpiyatları’nda bir altın bir bronz madalya aldı.

20. Ulusal Akdeniz Üniversitesi Matematik Olimpiyatları’nda Burç öğrencileri M. Enes Kangöz altın, Eren Can Gür ise Bronz madalya alarak, hem okullarının hem de Adana’nın gururu oldu.

Başarılarını öğretmenlerine borçlu olduğunu belirten öğrenciler, “Öğretmenlerimiz en doğru bilgiyi en doğru şekilde bize öğretiyor. Bizler de aldığımız bu kaliteli eğitim sayesinde böylesine önemli başarılar elde ettik. Okulumuza, öğretmenlerimize ve her daim bizi destekleyen ailelerimize çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Özel Burç Okulları Olimpiyat Koordinatörü Emrah Türkmen de başarının tesadüf olmadığını vurgulayarak, sistemli ve özverili çalışma sonucu madalyaların kazanıldığını belirtti. Öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik eden Emrah Türkmen, “Hayallerimizi gerçekleştirmek için çok çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Emeğimizin karşılığında okulumuza madalyalar ile dönmek bizi çok mutlu ediyor. Öğrencilerimizi başarılarından ötürü kutluyorum.” dedi.

Özel Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri ise “TÜBİTAK’ta alınan bu yılki başarının ardından gelen altın ve bronz madalyalar bizleri gururlandırdı. Öğrencilerimizin matematik dersini daha eğlenceli daha güzel ve daha başarılı bir şekilde yapmalarını sağlamak hedefimiz olmuştu. Hedefe ulaştığımıza inanıyorum. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi kutluyorum.” ifadelerini kullandı.