Adana Özel Burç Vural İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Adana merkezdeki özel ve kamu olmak üzere toplam 20 hastaneyi ziyaret ederek doktorların bayramını kutladı. Öğrenciler tarafından ilk kez ziyaret edilerek 14 Mart Tıp Bayramları kutlanan doktorlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Okul müdürü Ramazan Başol ve öğretmenleri ile birlikte Adana şehir merkezinde bulunan özel ve kamu olmak üzere 20 hastaneyi ziyaret eden Burçlu öğrenciler, hastane başhekimleri ve doktorlarına karanfil vererek Tıp Bayramlarını kutladı. Burçlu öğrencilerin bu ziyareti karşısında büyük şaşkınlık yaşayan doktorlar, öğrencilere teşekkür etti.

DOKTORLUK MESLEĞİ HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Daha önce bu şekilde bir ziyaret ile karşılaşmadıklarını söyleyen başhekim ve doktorlar, böylesi özel bir günde hatırlanmanın kendilerini çok mutlu ettiğini kaydetti. Bu arada ziyaret sırasında Burçlu öğrenciler başhekim ve doktorlar ile de kısa süreli sohbet ederek, doktorluk mesleği hakkında bilgiler aldılar. Doktorlar ise kendilerini ziyarete gelen öğrenciler ile yakından ilgilendi. Burçlu öğrenciler ziyaret etmiş oldukları hastanelerde görevli doktorlar ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Burç Vural İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ramazan Başol ziyaret karşısında doktorların büyük bir şaşkınlık yaşadığını ifade etti. Başol, "Adana’da özel ve kamu ayırt etmeksizin öğrencilerimiz ile 20 hastaneyi ziyaret ettik. Öğrencilerimiz hekimlerimize çiçek verip 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Doktorlarımız büyük şaşkınlık yaşadı, ancak Tıp Bayramı’nda hatırlandıkları için de çok mutlu oldular." dedi.