Adana Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu 3. sınıf öğrencileri hayalini kurdukları evlerin maketini yapıp, arkadaşları ile paylaştı.

Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu vermiş olduğu kaliteli eğitimin yanı sıra, öğrencilerinin gelecekteki hedeflerini, planlarını ve hayallerini de ortaya çıkartarak bu doğrultuda ilerlemelerini sağlıyor.

Okulun 3. sınıf öğrencileri hayat bilgisi dersinde işlemiş oldukları ‘Benim Eşsiz Yuvam’ konusu sırasında ‘Halimdeki Ev’ isimli proje düzenleyerek, evlerin maketini yaptı. Minik öğrenciler hayallerindeki evlerin maketini yaparken ortaya renkli görüntüler çıktı. Burçlu öğrencilerin yaptığı maket evler arasındaki en büyük bilgiyi ise ‘pastadan ev’ gördü.

Çalışma hakkında bilgi veren Sınıf Öğretmeni Aynur Akça, okul derslerinin yanı sıra düzenlemiş oldukları bu tür sosyal etkinlikler ile de öğrencilerinin zihinsel gelişimini sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Aynur Akça, “Bugün öğrencilerimizin yapmış olduğu maket evleri sergiledik. Öğrencilerimizin kendi hayal güçlerini kullanarak çok farklı evler tasarlamaları gerçekten çok güzel. Yapılan çalışmalar sonucunda çok güzel ürünler ortaya çıktı. Bütün öğrencilerimize ve onları destekleyen velilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.