Adana Özel Burç Vural İlk ve Ortaokulu öğrencileri oyuncak kampanyası düzenlendi. Okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresi tarafından düzenlenen kampanyada, Burçlu öğrenciler topladıkları oyuncakları ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına gönderdi.

Özel Burç Vural İlk ve Ortaokulu zenginleştirilmiş eğitim modeli ile başarıya odaklanırken, sosyal faaliyetler ve sosyal sorumluluk projeleri ile de diğer okullara örnek oluyor. Hemen hemen her konuda farkını ortaya koyan Özel Burç Vural İlk ve Ortaokulu öğrencileri bu kez ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için seferber oldu.
Öğrenciler evde kullanmadıkları oyuncakları okula getirirken, arkadaşlarından, akrabalarından ve komşularından buldukları oyuncakları topladı. Bazı öğrenciler bununla da yetinmeyip okul harçlıklarından biriktirerek satın aldıkları oyuncakları ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına gönderdi.

Oyuncaklarını çok sevdiklerini ancak yine de onları oyuncakları olmayan çocuklarla paylaşmak istediklerini söyleyen Burçlu öğrenciler, çevrelerinde oyuncak toplamaya devam edeceklerini ifade ettiler. Oyuncağı olmayan çocuklar için çok üzüldüklerini belirtti.

Yardımı muhtaç ailelerin çocuklarına verilmek üzere okullarında oyuncak toplama kampanyası düzenlediklerini belirten Burç Vural Müdürü Ramazan Başol, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Toplumsal farkındalık oluşturmak adına önemli bir kampanyayı büyük bir başarı ile sonuçlandırdıklarını belirten Ramazan Başol, “Öğrencilerimizi çevrelerine ve topluma duyarlı birer birey olarak yetiştirme adına bu tür faaliyetlere büyük önem veriyoruz. Maalesef çevremizde ekonomik sıkıntılardan dolayı oyun oynayamayan onlarca çocuk var. İşte bugün onlardan bazılarını okul öğrencilerimiz göndermiş oldukları oyuncaklarla belki de ilk kez oyun oynamalarını sağladılar. Hem inancımız hem de sosyal sorumluluk bilinci kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına oyuncak ulaştıran öğrenci ve öğretmenlerimizi diğer okullarında örnek almasını bekliyor ve istiyorum.” diye konuştu.