Adana Özel Burç Ceylan Koleji Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından düzenlenen ve velilerin büyük ilgi gösterdiği programda ‘Dünya Kadınlar Günü’ büyük coşkuyla kutlandı.

Özel Burç Ceyhan İlkokulu ve Ortaokulu, öğrencilerin eğitimi kadar, toplumsal olaylar ile özel gün ve haftaların kutlanmasına da büyük önem veriyor. Hafta içinde okul kapısını öğrencilerine açan Özel Burç Ceyhan Koleji, hafta sonu da ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün kutlanması için okul binasını bayan velilere açtı.

Program kapsamında veliler okulun Resim Öğretmeni Cengizhan Kanbur’un ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ için hazırlamış olduğu fon ile de hatıra fotoğrafı çektirdi. Düzenlenen programda anneler arasında kaynaşma ve dayanışma sağlanırken, program Okul Aile Birliği tarafından annelere karanfil dağıtılması ile sona erdi.

Burç Ceyhan Koleji Okul Müdürü Evliya Demiraslan, düzenlenen programın oldukça coşkulu geçtiğini belirterek, bundan böyle her yıl ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bayan velilere yönelik düzenlenecek programlara destek vereceklerini açıkladı.