Bursa Orhangazi Üniversitesi, Malezya devlet üniversitelerinden Putra Üniversitesi heyetini ağırladı. Ziyarette öğrenci değişim programı üzerinde duruldu.

Üniversitelerle yaptığı değişim anlaşmalarına bir yenisini daha eklemeyi hedefleyen Bursa Orhangazi Üniversitesi, dünyanın farklı ülkelerindeki üniversitelerle görüşmelerini sürdürüyor. Malezya Putra Üniversitesi’nden bir heyet Bursa Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İleri’yi ziyaret etti. Ziyarette öğrenci değişim programı üzerinde durulurken, karşılıklı olarak üniversite tanıtımları da yapıldı.

Gelen misafirleri öğle yemeğinde ağırlayan İleri, "Bu ziyaretten oldukça memnun kaldık. Üniversitemizin uluslararası olma adına önemli bir adım. Görüşmeler çok olumlu geçti. Umarım kısa zamanda antlaşma yaparız." dedi. Bursa Orhangazi Üniversitesi’nde Malezya’lı bir öğrencinin yer aldığını hatırlatan Rektör İleri, "Gelen heyete üniversitemizde Malezyalı bir öğrencimiz olduğunu söyledik. Bundan oldukça memnun kaldıklarını belirttiler. Temennimiz bu sayının daha da artması." diye konuştu.