Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, ilçe ziyaretleri kapsamında Çağlayancerit’i ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ziyaret kapsamında Çağlayancerit Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve ilçe protokolü üyeleriyle bir araya geldi.

Çağlayancerit’in eğitim ve gençlik meselelerinin ele alındığı görüşmede karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, meselelerin çözümü noktasında atılacak ortak adımlara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Kahramanmaraş’ı ilçeleri ile birlikte bir bütün olarak düşünmek zorunda olduklarını belirten Rektör Can, daha öncede Elbistan, Afşin, Göksun, Andırın ve Pazarcık ilçelerini ziyaret ettiklerini ve ilçe yönetimleriyle eğitim, gençlik, ilçenin akademik gelişimi gibi konularda görüştüklerini bundan sonrada ilçe ziyaretlerine, ilçe yöneticileriyle ortak protokoller ve projelere devam edeceklerini söyledi.

Kahramanmaraş’ın ceviz üretimi ve kalitesi bakımından önde gelen ilçesi Çağlayancerit’in bütün meselelerini KSÜ olarak masaya yatırdıklarını belirten Rektör Can, “Çağlayancerit’imizin her türlü meselesini her seviyede ve farklı zeminlerde tartışmaya, konuşmaya ve çözümler üretmeye devam ediyoruz ve bundan sonra da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Çağlayancerit ziyareti kapsamında Rektör Can’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı da eşlik etti.