Çekmeköy’de bulunan Yılmaz Anaokulu, şehit çocuklarının okullarında ücretsiz okuyacaklarını açıkladı.
Çekmeköy’de bulunan Yılmaz Anaokulu eğitim sektöründe örnek bir davranışa imza attı. Çekmeköy’de şehit ailelerine ücretsiz okulun kapılarını açtı. Çekmeköy Yılmaz Anaokulu kurucusu Rukiye Yılmaz, "Bu okulda ’şehit çocukları’ paradan daha değerli bir bedel ile ’ücretsiz’ okur. O bedel ’babaları’ tarafından peşin ödenmiştir. Şehit çocuklarımız bizlere emanet" dedi.
Yılmaz Anaokulu kurucusu Rukiye Yılmaz, "Bizlerin huzurlu gelecekleri için canını veren şehitlerimizin evlatlarına bizlerde el uzatmalıyız. Bizlerde eğitim sektöründe hizmet veren Çekmeköy Yılmaz Anaokulu olarak almış olduğumuz karar gereği ilçemizde bulunan şehit ailelerimizin çocuklarına kontenjan ayırdık. ’Güzel’ ülkemiz genelinde eğitim sektörü başta olmak üzere tüm sektörlerde bu duyarlılığı göstermeliyiz" ifadelerinde bulundu.
"Şehit aileleri bizlerin onuru ve gururudur. Geleceğimizin genç nesillerine ve bizlere bu güzel ülkemizi ’canları’ ile ödeyen aziz şehitlerimizin evlatları bizlere emanettir. Onlar bizim onurumuzdur" diyen Yılmaz Anaokulu kurucusu Rukiye Yılmaz, bu güzel ülkede huzurlu yaşanıyor ise bunu aziz şehitlere borçlu olduğunu unutulmaması gerektiğini söyledi.