Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından organize edilen ‘Dünyada Erkek Modası’ adlı seminerin konuşmacısı Beymen Adana Mağaza Müdürü Naci Sezgek oldu.

ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi salonunda düzenlenen seminere Fakültenin Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’nden Doç. Havva Halaçeli Metlioğlu, Öğretim Görevlisi Özlem Uslu, Öğretim Görevlisi Hande Akçaoğlu, Öğretim Görevlisi Selçuk Tanyol, Araştırma Görevlisi Fazilet Aşama, Araştırma Görevlisi Zeynep Kahraman ile öğrenciler katıldı.

Naci Sezgek ‘Dünyada Erkek Modası’ adlı seminerde, geçmiş ve günümüz erkek modası, modanın tanımı, erkek giyiminde kullanılan kumaşlar ve yapıları, erkek giyiminin piyasadaki yeri, diğer ülkeler ve kendi ülkemizin erkek giyimi ile kıyaslanması, giysilerde kullanılan renk, kumaş, kombin bilgileri hakkında bölüm öğrencileri ile eğitici bilgiler paylaştı. Sezgek etkinlikte öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Seminerin sonunda Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Havva Halaçeli Metlioğlu tarafından etkinliğe katılımından dolayı Naci Sezgek’e teşekkür belgesi takdim edildi.